Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 24197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 150 g almette cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g iaurt piersici
  • 2 plicuri gelatina ( a cate 10 g )
  • 1 borcan ( 700 g ) piersici
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici si frisca:

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din piscoturi. Am hidratat geletina cu 1 pahar de suc din compot, am lasat 5 minute, apoi am incalzit pe foc si am adaugat-o la final in crema de branza cu smantana pe care am amestecat-o cu zaharul pudra, esenta vanilie, iaurtul, cateva din bucatile de piersici le-am taiat marunt si le-am adaugat in compozitie. Crema obtinuta am turnat-o in forma si la final am pus piscoturi. Am lasat la rece cateva ore, apoi am intors formele si am ornat cu felii de piersici si frisca.

Am obtinut un desert delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si iaurt